Păreri & Prețuri Xiaomi TV, o noua oferta în lumea televizoarelor

În ultimii ani, Xiaomi, un gigant chinez al tehnologiei, și-a consolidat poziția nu doar pe piata smartphone-urilor si device-urilor smart ci și în industria televizoarelor inteligente, atât în gama de televizoare premium (QLED) cât și în oferta de televizoare ieftine. Oferind o gamă diversificată de modele inovatoare care aduc tehnologia de vârf relevantă în casele consumatorilor, cu o combinație de calitate a imaginii, design elegant și prețuri competitive, televizoarele Xiaomi au captivat atenția publicului și au primit păreri foarte bune de la utilizatori (preț) și comercianți (fiabilitate și service) deopotrivă, devenind o alegere populară în segmentul de televizoare inteligente.

Pareri televizoare Xiaomi QLED Q2

Televizoarele Xiaomi au reușit să-și câștige reputația prin oferirea unei combinații de performanțe medii, design superior și prețuri decente. Pentru cei care caută televizoare inteligente de calitate garantată, televizoarele Xiaomi reprezintă o opțiune demnă de luat în considerare.

flanco.ro/

Cele mai bune televizoare Xiaomi sunt considerate la acest moment cele din seria Q2, iar cel mai cautat model este cel de 65 de inch (165 cm diagonala). Si ne vom concentra in acest articol pe aceasta serie de QLED-uri.

Păreri & Prețuri Xiaomi TV, o noua oferta în lumea televizoarelor

De la primul contact cu acest televizor va veti da seama ca este un pachet de inovatie, tehnologie si materiale de calitate, un pachet “in valoare” de 18.6 kg. Da, nu il veti simti ca un device ieftin, o plasticareala chinezeasca, este un televizor cu greutate.

Xiaomi TV QLED Q2 face o treabă decentă pentru prețul său. Modelul de 65 de inchi recomandat costă în prezent sub 4000 de lei, iar acest lucru îl plasează un pic peste categoria de preț de QLED accesibile precum best-buy-ul TCL C735. Obțineți o experiență Google TV care este în mare parte rapida, cu o mulțime de aplicații, în timp ce calitatea imaginii este acceptabilă dacă nu sunteți prea pretențios și vă și permiteți un model mai scump de la competitorii consacrați LG, Samsung sau Sony.

Xiaomi QLED Q2 este un televizor QLED, care are un strat de puncte cuantice care generează imagini mai vibrante. Culorile arată mai bine decât televizoarele LCD entry-level, dar sunt în mod evident inferioare unui televizor OLED. Negrul nu este complet întunecat, iar imaginea pare cenușie. Dar unii oameni ar putea prefera acest lucru, deoarece puteți obține puțin mai multe detalii în comparație cu televizoarele OLED mai vechi sau cele din gama celor mai ieftine.

Cu rame subțiri și un cadru din aluminiu, Q2 arată cu siguranță mai premium decât v-ați putea aștepta. Difuzoarele televizorului sunt acceptabile, sună destul de dur la volume mari, dar dialogurile sunt foarte clare. Nu veți avea parte de prea mult basi, însă dacă vă puteți permite o bară de sunet, chiar și una de buget ar fi un upgrade. Picioarele lui Q2 ridică televizorul suficient pentru a se potrivi cu majoritatea barelor de sunet. Dacă aveți o consolă modernă (PS5 sau Xbox Series X|S), ar trebui să știți că Q2 are o rată de reîmprospătare de 60 Hz, ceea ce înseamnă că nu veți beneficia la maxim de imaginea redată de consolele noi cu refresh de 120Hz.

În concluzie, părerea noastră este ca televizoarele Xiaomi ar trebui luate în calcul atunci când vă doriți un televizor cu un look premium, prețuri decente și fiabilitate garantată, chiar dacă cu excepția designului nu putem spune că ar avea avantaje nete în fața concurenților din aceași ligă: TCL, Hisense sau Philips.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *