Laser TV Hisense, merită? Prezentare HISENSE 100L5F-D12


Hisense Laser TV reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul televizoarelor, introdusă de către compania chineză Hisense. În loc de ecranele tradiționale LED sau OLED, Hisense Laser TV utilizează o sursă de lumină laser și o proiecție pe un ecran special, oferind o experiență de vizionare remarcabilă.

Hisense Laser TV reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care caută dimensiuni foarte mari de ecran și o calitate excelentă a imaginii. De altfel, nu exista variante de televizoare pe piață de asemenea dimensiuni care să se poată bată și la preț cu vreun model din gama Hisense Laser TV. Pe scurt: dacă vrei ecran peste 2 metri, și banii nu te dau afara din casă, atunci Hisense Laser TV este singura opțiune, reușind să ofere un preț imbatabil pentru asemenea dimensiuni.

flanco.ro/

Ce este un televizor Laser?

Termenul “televizor laser” se referă la un tip de televizor care utilizează tehnologia laser pentru a produce imagini pe ecran, în locul iluminării tradiționale cu LED-uri sau a panourilor OLED. Acest concept poate fi întâlnit în mai multe forme, dar, în general, se referă la utilizarea laserelor în cadrul tehnologiilor de proiecție sau la modul în care lumina laser este utilizată pentru a genera culorile pe un ecran.

Tehnologia televizoarelor Laser

Dintr-o perspectivă tehnica, televizorul laser folosește oglinzi, lumină și proiecție Ultra-Short Throw (UST) pentru a crea imaginea reflectată pe ecran, așa cum funcționează pelicula într-un cinematograf, doar că suprafața ecranului este retroiluminată. Dintr-o perspectivă funcțională, televizoarele laser nu diferă de televizorul tradițional. Îl vei opera în același mod.

Sunt două tipuri de televizoare laser:

Televizoare Laser cu Proiecție:

  • Aceasta este o formă de televizor care utilizează un sistem de proiecție cu laser. În acest caz, un laser emite lumina care trece printr-un sistem optic complex și ajunge pe un ecran de proiecție. Acest tip de televizor poate oferi ecrane de dimensiuni mari și este adesea asociat cu tehnologiile de proiecție a imaginii, precum tehnologia DLP (Digital Light Processing).

Ecrane cu Retroiluminare Laser:

  • Alte dispozitive care sunt numite “televizoare laser” pot utiliza lumina laserelor pentru a oferi retroiluminare ecranelor, asemănător cu ceea ce se întâmplă în televizoarele cu LED-uri. Aceasta poate contribui la o mai bună gestionare a culorilor și la o imagine mai luminată.
Laser TV Hisense 4K

Modelele de televizoare Hisense Laser TV disponibile momentan pe piața românească sunt:

Caracteristici principale Hisense Laser TV

Sursă de Lumină Laser

În loc de retroiluminare LED sau organice, Laser TV utilizează o sursă de retrolumină laser pentru a proiecta imaginea pe un ecran. Televizorul laser L5F foloseste o sursa laser albastru pentru a produce imagini clare, precise, cu detalii uimitoare, eliminand in acelasi timp dispersarea nedorita a luminii pentru o experienta de vizionare mai naturala. Tehnologia teatrala DLP® si tehnologiile brevetate Hisense lucreaza impreuna pentru a oferi detalii focalizate pe laser si luminozitate vazute doar in cinematografe.

Ecran de Proiecție

În loc să folosească un panou TV tradițional, Hisense Laser TV proiectează imaginea pe un ecran special, care poate fi montat pe perete sau instalat într-o configurație de tip home theater. Televizorul Ultra Short Throw Laser proiecteaza o imagine 4K colorata si luminoasa pe un ecran care blocheaza lumina, conceput pentru a fi vizionat in orice camera din casa. Cu precizia sursei sale laser, care depaseste gama de culori UHD 4K standard Rec.709, imaginile sunt prezentate intr-o maniera realista și fără să obosească ochiul.

Dimensiuni Impresionante

Hisense Laser TV oferă obișnuit dimensiuni de ecran mai mari decât cele ale televizoarelor tradiționale, făcându-le potrivite pentru camerele mari sau pentru configurări de tip home theater. Modelele de televizoare Laser au dimensiuni de la 100 la 130 de inch (254cm – 330cm) și au 9 milioane de pixeli ce genereaza imagini impresionante 4K

Experienta cinematica Televizor Laser Smart HISENSE 100L5F-D12, Ultra HD 4K, 254 cm

Calitate a Culorilor și Luminii: Datorită tehnologiei laser, Hisense Laser TV poate oferi culori bogate și luminozitate uniformă, contribuind la o experiență vizuală impresionantă.

High Dynamic Range (HDR) deschide o gama complet noua de culori si contrast, astfel incat sa va puteti bucura de o imagine uimitor de vibranta, cu o profunzime incredibila. Poate atinge o rata de miscare de 10 ori mai rapida decat OLED. Imaginile cu miscare rapida sunt fluide si clare, facand televizorul laser Hisense L5F ideal pentru vizionarea de sporturi, filme cu actiune rapida si jocuri. oferă rezoluție Ultra High Definition (UHD) și suport pentru tehnologii High Dynamic Range (HDR), asigurând detalii clare și contrast îmbunătățit.

Smart TV

Majoritatea modelelor Hisense Laser TV sunt echipate cu funcționalități Smart TV, permițând accesul la aplicații, streaming online și alte servicii inteligente. Meniul reproiectat va permite sa personalizati aplicatiile in functie de nevoile dvs., iar ghidul de cautare va permite sa previzualizati recomandari, emisiuni care trebuie vazute sau filme de pe ecranul de pornire. Cautarea globala va permite sa cautati in toate aplicatiile TV simultan, in timp ce One Touch Access va ofera acces printr-un singur clic la aplicatiile TV preferate.

Puteți alege aplicatii populare (cum ar fi Netflix, YouTube, Prime Video, peste 200 de aplicatii globale si 60 de aplicatii regionale) pentru a va extinde programul de divertisment.

Sunet Televizor Laser Smart HISENSE 100L5F-D12, Ultra HD 4K, 254 cm

Sunet de Înaltă Calitate

Hisense Laser TV vin echipate cu sisteme de sunet de înaltă calitate sau pot fi integrate cu sisteme audio externe pentru o experiență audio completă. Tehnologia audio premiata Dolby Atmos ofera un sunet bogat si detaliat. Difuzoarele integrate ofera 30 W de performanta audio superioara.

Întrebări frecvente televizoare Laser Hisense

Este bun un televizor Laser pentru jocuri?

  • Televizoarele laser sunt cele mai bune pentru jocurile care beneficiază de a fi jucate pe un ecran mare, dar în care timpii de reacție nu sunt absolut critici (sah). Acest lucru se datorează timpilor lor de latență mai lungi în comparație cu televizoarele OLED sau LED tradiționale. Unele televizoare laser au moduri de joc care reduc dramatic această latență. Deci, NU este un televizor recomandat pentru toate jocurile, pentru jocurile cu viteză rapidă, este totuși mai bine să rămâneți cu un televizor convențional bazat pe tehnologie LED / OLED.

Este rezistent în timp un televizor Laser?

  • Tehnologia Laser este durabilă, iar televizoarele Hisense Laser sunt proiectate să reziste între 20.000-30.000 de ore de funcționare, însemnând în medie 10 ani de utilizare zilnică timp de 8 ore.

Imaginea Laser TV este nocivă ochilor?

  • Nu, ba din contră. Tehnologia Laser este mai prietenoasă cu ochii oferind o protecție crescută sănătății ochilor.

Televizoarele laser sunt mai bune ca OLED-urile?

  • Nu putem oferi un răspuns obiectiv la această întrebare, deoarece răspunsul depinde de preferințele personale. Unii oameni pot prefera calitatea imaginii unui televizor OLED, în timp ce alții pot descoperi că un televizor cu laser oferă o experiență generală de vizionare mai bună. În cele din urmă, este la latitudinea clientului să decidă ce tip de televizor este cel mai bun pentru el, luand în considerare dimensiunea, prețul, caracteristicile specifice fiecărei mărci sau model, sistemului de sunet și așa mai departe.

În concluzie, care este cel mai mare avantaj al unui Laser TV?

  • Dacă sunteți în căutarea unui televizor cu display imens (peste 230cm), acasă sau la birou, Hisense Laser TV este singura opțiune financiar viabilă, reușind să ofere un preț imbatabil pentru un smart TV de asemenea dimensiuni și asta fără a face compromisuri la alte tehnologii de imagine, sunet și funcționalitate.

Televizor Laser Smart HISENSE 100L5F-D12, Ultra HD 4K, 254 cm la www.DWYN.ro și www.eMAG.ro .

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *