Cat de reala este oferta Digi Xiaomi Redmi Note 12 la abonament?

Pentru cei interesati de un telefon cu performante peste medie, cu o camera foto exceptionala, cu display generos si baterie care “sa tina” si asta fara sa plateasca pe un smartphone cat pe un televizor, oferta Digi de portare pentru modelul Xiaomi Redmi Note 12 5G este una foarte avantajoasa.

Oferta Xiaomi Redmi Note 12

Telefonul mobil Xiaomi Redmi Note 12 poate fi achizitionat la portare (abonament sau cartela) cu doar 33 de lei pe luna timp de 2 ani. Si asta fara a plati un abonament care sa tripleze pretul achizitiei (precum face Orange cu al sau abonament de 11 euro lunar). Puteti avea telefonul Redmi Note 12 si cu un simplu abonament de 2 euro lunar care vine la pachet si cu 200 de minute in orice retea nationala si internationala si apeluri + SMS-uri nelimitate in reteaua Digi.

flanco.ro/

vezi oferta DIGI, Orange, eMAG, evoMAG pentru comparatie

NU este o promotie falsa, avantajele acesteia sunt:

  • pretul este corect si daca il achizitionati fara abonament, 799 RON, sub pretul concurentilor Altex, eMAG, evoMAG, cel.ro;
  • mult sub pretul de achizitie de la Orange, Vodafone sau Telekom, indiferent de planul tarifar de abonament ales.
  • cel mai ieftin abonament mobil lunar din Europa, cu doar 2 euro fara nicio alta obligatie.
  • achizitia in rate cu dobanda 0, practic cumparati astazi la un pret care datorita inflatiei in cei doi ani face ca pretul real sa fie cu cel putin 20% mai mic.
Oferta DIGI eMAG Smartphone Redmi Note 12 5G

vezi oferta DIGI, Orange, eMAG, evoMAG pentru comparatie

În era tehnologiei în continuă evoluție, dispozitivele mobile au devenit mai mult decât simple instrumente de comunicație, transformându-se în adevărate centrale de divertisment și productivitate. Unul dintre cele mai recente exemplare care aduce împreună performanța de vârf și inovația este telefonul mobil Xiaomi Redmi Note 12, un smartphone puternic, la un pret foarte bun si intr-o oferta a operatorului de telefonie Digi corecta si avantajoasa.

Explorând Viitorul Tehnologiei Mobile: Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 12

Unul dintre aspectele definitorii ale telefonului Xiaomi Redmi Note 12 este capacitatea sa de a se conecta la rețelele 5G ultrarapide. Această tehnologie de viteză superioară deschide uși la o gamă largă de aplicații și experiențe, de la streaming video de înaltă definiție la jocuri online fără întârziere și descărcări fulgerătoare de conținut.

Procesor Octa-Core SD4-Gen2

La inima acestui dispozitiv se află un procesor puternic Octa-Core SD4-Gen2, care asigură o performanță fluidă și rapidă în toate aspectele utilizării. De la deschiderea rapidă a aplicațiilor până la rularea jocurilor grafic intense, acest procesor de ultimă generație face față cu brio cerințelor utilizatorilor.

Camera de 50 Megapixeli

Pasionații de fotografie vor aprecia cu siguranță camera avansată de 50 de megapixeli a telefonului Xiaomi Redmi Note 12. Cu capacități de captare a detaliilor fine și de redare a culorilor vii, această cameră redefinesc standardul în materie de fotografie mobilă. Funcții precum zoom-ul fără pierderi și modurile de fotografiere creative completează această experiență fotografică impresionantă.

Xiaomi Redmi Note 12 de la Digi cu baterie de 5000mAh:

Telefonul Xiaomi Redmi Note 12integrează o baterie robustă de 5000mAh, care asigură o durată de utilizare îndelungată, fără temeri de descărcare în timpul zilei. Capacitatea mare a bateriei oferă utilizatorilor libertatea de a naviga pe internet, de a viziona conținut multimedia și de a comunica fără teama epuizării rapide a energiei.

Digi Xiaomi Redmi Note 12 Dual SIM

Pentru cei care gestionează mai multe numere de telefon sau călătoresc frecvent, funcția Dual SIM este un avantaj esențial. Telefonul Xiaomi Redmi Note 12 permite utilizatorilor să aibă două cartele SIM active simultan, oferindu-le flexibilitatea de a alege furnizorul de servicii sau planurile tarifare potrivite pentru fiecare situație.

DIGI Xiaomi Redmi Note 12 Display de 6.7 Inch IPS de 90Hz:

Experimentați o vizualizare captivantă pe ecranul generos de 6.7 inch, bazat pe tehnologia IPS și cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Culorile vibrante și contrastul înalt se combină pentru a oferi o experiență de vizionare îmbunătățită, fie că vizionați filme, jocuri sau navigați pe internet.

Achiziție în Rate pe 24 de Luni sau plata cash?

Inovația vine acum la prețuri accesibile prin opțiunea de achiziție în rate pe o perioadă de 24 de luni. Această modalitate facilitează accesul la tehnologia de vârf, permițând utilizatorilor să se bucure de toate avantajele telefonului Xiaomi Redmi Note 12 fără a afecta bugetul într-un mod semnificativ. Cu dobanda zero, este foarte avantajos tinand cont ca inflatia va devaloriza banii tai in urmatoarea perioada!

O alta solutie ar fi achizitionarea telefonului cu banii cash, culmea tot la Digi, care nu se foloseste de tacticile concurentilor de a vinde la suprapret sa mai pescuiasca ceva si in cel mai rau caz sa directioneze cumparatorii catre abonamente scumpe. Care este sensul sa cumperi un telefon la suprapret, in rate, iar pretul abonamentului sa fie de 10 ori mai mare fata de o alta oferta din piata? (ma refer la cazurile in care pentru achizitia unui telefon care la eMAG costa 2000 RON, anumiti operatori il pun la vanzare cu 2400, plata in 24 rate a 80 de lei insa la un abonament de 79 de lei pe luna). Faceti dvs. calculcul.

Dar sa revenim la telefon: Xiaomi Redmi Note 12 redefinește standardele în materie de tehnologie mobilă pentru consumatorul mediu, aducând împreună performanța puternică, capacitatea de conectare la rețele ultrarapide, funcții fotografice remarcabile și un design avansat. Pentru cei care caută o experiență mobilă excepțională, acest dispozitiv reprezintă un partener ideal în călătoria lor zilnică.

vezi oferta DIGI, Orange, eMAG, evoMAG pentru comparatie

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *