Televizoarele Smart Sony Android cu ecran curbat BRAVIA 55S8005C si 65S8005C

Sony si-a extins gama de televizoare 4K cu doua modele abordabile din punct de vedere al pretului de vanzare, seriile de televizoare smart 4K X80C (flat screen) si S80C (modelul cu ecran curbat) din gama Bravia ajung sa fie cele mai ieftine televizoare 4K 3D si accesabilitate full Android ale japonezilor de la Sony. Desi nu exista suport HDR (high dynamic range) precum modelele XD94 si XD93 (review aici), veti beneficia la maximul de procesorul 4K Sony X1, ce după părerea multor forumisti oferă o calitate uimitoare a imaginii, indiferent ce continut doriti savizionaţi. Fiecare sursă de continut, interna sau externa fiind analizată şi convertită la rezoluţia 4K optimă, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri video 4K de pe Internet sau stocate local pe un hard disk extern, o tableta sau de pe telefonul dvs. mobil. Imaginile 4K incredibile cu claritate excepţională, experienta 3D si culorile realiste, contrastul uimitor, design-ul office, brandul Sony dar si un pret abordabil tinand cont de performantele pe care le ofera aceste televizoare, se mixeaza perfect in modelele de televizoare Sony Android TV Bravia 55S8005C si Sony Android TV Bravia 65S8005C.

Oferta actuala televizoare Sony seria S8

Pentru o experienţă captivantă care trebuie văzută pentru a fi crezută, seria S80C este o experienţă de vizionare nemaiîntâlnită. Iar S80C Ultra HD 4K cu ecran curbat, 3D şi Android TV prin cele doua modele disponibile de 55 si 65 de inch, Sony Bravia 55S8005C si Sony Bravia 65S8005C, va vor convinge ca nu doar televizoarele cu ecran curbat de la Samsung sunt exceptionale.

Ecranul curbat al seriei S80C dispune de o curba fina, naturala, pentru o armonie perfecta intre efectul captivant si confort. Puternicul 4K Processor X1™ confera imaginii o calitate uimitoare indiferent ce vizionati. Fiecare sursa este analizata si convertita la o rezolutie optima 4K, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ si DVD-uri la clipuri 4K pe internet. Va veti bucura de imagini 4K clare, de culori realiste si contrast uimitor. 4K Processor X1 ofera detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection si Super Resolution. Aceste tehnologii avansate mentin impreuna texturile naturale si zgomotul redus a imaginilor si continutul rafinat al fisierelor originale si convertite. Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. 4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Acestea menţin împreună texturile naturale, rafinate ale fişierelor originale şi convertite.

Ganditi-va la experientele pe care le apreciati pe un smartphone sau tableta marca Sony. Acum sunt mai bogate si mai bune decat oricand pe televizoarele smart Sony Android Tv BRAVIA® 55S8005C si 65S8005C.

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi. DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat. S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°. Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor – sunete joase, medii şi înalte.

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate, inclusiv Netflix in Ultra HD 4K, Youtube sau continut local de pe o camera video, o tableta sau de pe telefonul mobil.

Experienta Android TV este perfecta, veti avea acces la aplicatii, muzica, canale de televiziune transmise online sau jocuri prin aplicatia Google Play. Google Cast este inclus, caz in care va veti putea folosi televizorul exact ca si cum ati fi conectat un dispozitiv Google Chromecast. Upgradarea sistemului de operare Android al televizoarelor Sony la varianta 5.1 se face foarte usor. Pregătiţi-vă pentru divertismentul care vă va schimba viaţa de zi cu zi. Vedeţi uşor conţinutul de pe smartphone pe ecran cu Google cast™, obţineţi răspunsuri cu funcţia de căutare vocală şi multe altele, puteţi transmite cu uşurinţă divertismentul preferat precum cel de pe YouTube™ de pe dispozitivul personal pe ecranul uimitor al televizorului BRAVIA®. Puteţi distribui de pe Android™, IOS™ sau de pe laptop.

Oferta actuala televizoare Sony seria S8

Cu telecomanda speciala Sony One-Flick veti interacţiona cu televizorul mai intuitiv ca oricând. Parcurgeţi confortabil ceea ce este pe ecran cu touchpadul – nici nu trebuie să îndreptaţi telecomanda spre ecranul televizorului. Uitaţi de introducerea dificilă de text: tot ce trebuie să faceţi este să vă adresaţi telecomenzii One-Flick. Funcţionează cu NFC, astfel încât puteţi partaja în mod wireless fotografiile de pe smartphone pe ecranul televizorului – totul cu o singură atingere.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul