Prezentare Smart TV Samsung SUHD 55JS9000 cu ecran curbat

Fără îndoială televizorul smart cu ecran curbat Samsung 55JS9000 redă cele mai bune imagini pe care le-am văzut până acum pe un televizor Edge LED. Modelul 55JS9000 a fost proiectat să respecte noile standarde ale rezoluției UHD, având un panel de 10 biți, o gamă extinsă de culori și tehnologia Peak Illuminator. Samsung SUHD 55JS9000 oferă exact ceea ce promite, cel mai ridicat nivel de performanță în redarea imaginilor, datorită noilor tehnologii și stardardelor UHD propuse pentru viitor.

Oferta speciala Samsung SUHD 55JS9000

 

Dacă prețul televizorului smart premium (SUHD) Samsung 55JS9000 Curved la lansare (aprilie 2015) se situa undeva în jurul valorii de 13.999 RON, în decembrie 2015 a scăzut la 10.999 de RON, pentru ca astăzi prețul acestuia să scadă din nou, și pe lângă asta să beneficiați de două cadouri surpriză suplimentare (oferta Samsung SUHD SMART TV 55JS9000 aici). Deși în categoria de televizoare best buy am considerat de regulă modelele mai ieftine, atât de la Samsung cât și de la competitorii săi LG, Philips sau Panasonic, prețul redus cu aproape 50% în mai puțin de un an, face ca și modelul premium Samsung 55JS9000 cu ecran curbat să fie o bună opțiune de cumpărare dacă vă încadrați între clienții ce își permit să cheltuie o sumă mai mare de bani pentru tehnologia nou apărută.

 

Samsung SUHD 55JS9000 prezinta diferențe ale nivelurilor de iluminare mai precise și dinamice, curbura ecranului oferă cel mai înalt nivel de calitate a imaginii de la Samsung și în același timp, redă cu succes imagini de un înalt dinamism. Calitatea imaginii oferite de modelul Samsung SUHD 55JS9000 este extraordinară și veți devenii și dvs. fanii noii interfețe Tizen și a lui Samsung Smarthub ca parte a SmartHome și a Internet of Things (IoT). Un încântător ecran UHD 4K curbat cu tehnologia NanoCrystal integrată. Ecranul curbat se potrivește perfect cu câmpul dvs. vizual. Împreună cu funcția Auto Depth Enhancer, vă simțiți mai implicați în acțiune. Rezultatul este o imagine în culori extrem de bogate, cu un contrast și luminozitate crescută, care vă acaparează complet atenția. Televizorul SUHD oferă imagini cum nu ați mai văzut vreodată. De ce merită să cumpărați un televizor cu ecran curbat, am scris aici.

 

Textura metalică a modelului Samsung SUHD TV 55JS9000 îi evidențiază forma curbată, ceea ce determină un aspect plăcut din orice unghi este privit. Profilul simplu și elegant îmbunătățește designul camerei, fără a-l copleși. Suporturile sunt inspirate din cele mai rafinate tendințe de design interior și ofera iluzia unui televizor suspendat simplu în aer. Se potrivește perfect într-o locuință elegantă sau modernă. Designul televizoarelor Samsung SUHD 55JS900 combină perfect tehnologia cu arta, contribuind la designul casei într-un mod care nu este numai perceput vizual ci și simțit.

 

55JS9000 Samsung SUHD TV combină înalta claritate cu ultimele tehnologii Samsung exclusive, pentru a crea o imagine cum nu ați văzut niciodată. Nanocristalele generează culori mult mai precise și mai detaliate, producând o imagine ce nu a mai fost întâlnită la un televizor. Tehnologia Peak Illuminator ofera televizorului capacitatea de a diminua cantitatea de energie pentru culorile închise și de a o redirecționa către cele deschise. Prin mărirea numărului blocurilor de estompare obțineți un contrast mai realist.

 

Pe măsură ce schimbăm modul în care interacționăm trebuie să se adapteze și televizorul. Tizen este o experiență nouă și modernă. Cu un design intuitiv, o interfață fluidă și conectivitate unitară, nu trebuie să învățați nimic, ci doar să folosiți.

 

Oferta speciala Samsung SUHD 55JS9000

 

Noua interfață este o îmbunătățire extraordinară față de interfața smart de anul trecut. Samsung 55JS9000 cu diagonală de 138 de cm, redă culori mult mai luminoase și mai vibrante ca orice televizor din aceași categorie de preț de la competitori. Cu siguranță nu este un model pe care să îl putem compara cu un OLED LG, însă cum mai avem un pic de așteptat până când televizoarele OLED vor reuși să ajungă într-o plajă mai abordabilă de prețuri pentru consumatorul mid-range sau entry high-range, televizorul sud coreenilor de la Samsung, SUHD-ul 55JS9000 nu poate fi decât perfect.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *