Merita LED TV-ul LG 55UM7660PLA?

In cazul in care un televizor OLED are un pret ce nu se incadreaza in bugetul dvs., atunci singura optiune viabila ar fi un televizor de tip LCD-LED si aici mentionam modelul LG Smart TV 4K 55UM7660PLA. Spre deosebire de OLEDuri, oferta este mult mai variata, practic 90% din televizoarele aflate in magazine sunt de tip LCD-LED.

Pretul recomandat pentru un televizor de tip LCD-LED care sa aiba calitati superioare audio-video (in ianuarie 2020) ar fi undeva in jurul sumei de 2500 de lei. Evident, sunt si modele mai scumpe Quantum Dots-urile de la Samsung sau NanoCell-urile LG.

Televizoare in promotii la eMAG LG 55UM7660PLA 4K
Televizoare in promotii la eMAG LG 55UM7660PLA 4K

De ce merita LED-ul UM7660PLA de la LG?

UM7660PLA este un televizor lansat in 2019, asta inseamna ca veti avea parte de caracteristici tehnice de baza superioare majoritatii ofertelor insa le veti cumpara la un pret mai mic. Practic, veti avea parte de cea mai buna valoare pentru banii platiti, in cazul in care considerati ca tehnologia de top nu ofera decat o valoare marginala.

Televizorul Smart LG UM 7660PLA 4K nu este la fel de avansat precum modelele LG NanoCell, insa a preluat multe din specificatiile acestora, precum: unghiuri de vizualizare la fel de mari, tehnologia audio DTS Virtual si sunet Ultra Surround, 4K Active HDR, capabilitati AI si de asemenea un procesor quad-core puternic pentru aceasta gama.

Acest model vine cu un display de tip IPS ce permite unghiuri de vizualizare mai mari decat cele de tip VA, oarecum in detriment-ul contrastului (asta nu inseamna ca IPS este superior VA, fiecare tip de display-uri vine cu plusuri dar si cu minusuri fata de celalalt).

Putem concluziona ca LG UM7660PLA este un model de televizor 4K ce se incadreaza cu brio in seria televizoarelor de buget insa cu multe caracteristici ale televizoarelor premium. Este bine de stiut ca acesta urmeaza trendul de reduceri de pret la LED-urile LG, fiind acum si in promotia de televizoare eMAG, cu o reducere reala a pretului (vezi pagina promotiei aici).

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment