Ce parere aveti despre Televizorul Smart cu cristale Swarowski LG 55EA975V OLED TV?

Se pare că piața de televizoare din România este una destul de interesanta pentru producătorii de tehnologie cât şi pentru dealerii de lux. LG a adus şi la noi în ţară modelul de televizor LG  cu cristale Swarovski, prezentat la târgul internaţional de tehnologie de la Berlin IFA în 2014. LG 55EA975V OLED TV este televizor de lux, fabricat într-o ediţie limitată, fiind destinat unui living exclusivist şi totodată unui buzunar pe măsură ţinând cont că preţul acestuia este undeva în jurul valorii de 3500 de euro.

 

LG 55EA975V OLE TV Swarovski

 

Cristalele Swarovski si televizorul LG OLED 5EA975V se completeaza perfect. Cristalele contribuie la o estetica pur si simplu spectaculoasa, in timp ce tehnologia OLED ofera o calitate a imaginii la un nivel absolut impresionant. Cu o grosime de doar 4 milimetri si o greutate de doar 16 kilograme, Televizorul LG 55EA975V cu ecran plat şi display OLED este suportul perfect pentru cele mai rafinate cristale Swarovski. Datorita standului special incrustat cu 460 de cristale “Aurora Borealis” de dimensiuni variate de SS8, SS10 şi SS12 toate aplicate manual, ecranul curbat pare sa pluteasca in aer, pur si simplu.

Oferta Televizoare Smart LG

 

Ce parere aveti despre Televizorul Smart cu cristale Swarowski LG 55EA975V OLED TV?

Ce parere aveti despre Televizorul Smart cu cristale Swarowski LG 55EA975V OLED TV?

 

Iar forma uşor curbată a ecranului este forma optimă pentru orice tip de ecran datorită distanţei egale de la oricare punct al acestuia către ochi, o experienţă imersivă vizuală datorită unei forme care asigură o experienţă de vizualizare captivantă şi în acelaşi timp foarte naturală.

 

Televizorul LG 55EA975V este un televizor OLED. Ba nu, este un televizor cu cristale. Nu lichide ci Swarovski! Ba nu, LG 55EA975V este televizorul OLED cu cristale Swarovski. Modelul LG 55EA975V OLED TV are un stand aerodinamic „pavat” cu cristale sclipitoare Swarovski completate de culorile vii și precise ale pixelilor auto-iluminatori OLED.

 

Televizorul Smart cu cristale Swarowski LG 55EA975V OLED TV

Televizorul Smart cu cristale Swarowski LG 55EA975V OLED TV

 

Atunci când punem ochii pe un televizor nu doar design-ul ar trebui să ne încânte. Ar trebui să primim în schimbul banilor plătiţi nu doar o bijuterie Swarovski ci şi o bijuterie tehnologică, mai ales cât timp acesta costă cât costă. Iar Televizorul LG 55EA975V este un vârf al tehnologiei, exact ceea ce ar trebui să fie atunci când îl compari cu o bijuterie. Să vedem mai jos de ce.

 

Imaginea 3D

 

În ceea ce priveşte capabilităţile modelului LG 55EA975V OLED Curved TV de a reda imagini tridimensionale, merită menţionat că acesta are indicativul LG CINEMA 3D ceea ce înseamnă mai înainte de orice, confortul 3D de la cinema, la tine acasă. Conţinutul 3D poate fi perceput cu ochelarii 3D pasivi, ceea ce înseamnă că sunt uşori, fără baterii, accesibili şi mai ales fără efect de fluctuatie. Exploraţi lumea divertismentului 3D purtând cei mai confortabili ochelari 3D de la LG: Ochelarii CINEMA 3D sunt uşori, fără dureri de cap şi totodată economici, oferindu-vă o vizualizare de calitate pe o perioadă lungă de timp. Bucuraţi-vă de un televizor 3D mult mai confortabil pentru ochi, fără efectul obositor de fluctuaţie a imaginii.

 

Sistemul webOS

 

Sistemul de operare webOS de la LG, este simplu, uşor de navigat şi cu opţiuni de personalizare multiple, şi de aceea LG 55EA975V CURVED OLED TV vă ajută să petreceţi mai puţin timp modificând setări şi mai mult timp să vă bucuraţi de televizor. Puteţi de asemenea să transmiteţi conţinutul media către multiple dispozitive wireless (smartphone, laptop, tableta, PC) prin intermediul SmartShare.

 

Display OLED

 

Televizorul OLED nu mai este restricţionat de unghiul de vizualizare. Spre deosebire de modelele anterioare la care puteai observa o diminuare a contrastului spre margini, acum experimentezi aceeaşi rată de contrast în orice punct al ecranului. Mai mult decât atât, LG OLED TV a pefecţionat tehnologia de rafinare a culorilor astfel încât nu mai există distorsionare a culorilor. Acum te poţi bucura de un unghi de vizualizare generos fără distorsionarea ratei de contrast sau a culorilor cu LG OLED TV – soluţia ideală pentru o experienţă de vizualizare superioară.

 

Ecran curbat

 

Primul televizor din lume cu ecran curbat produs de LG a schimbat complet paradigma formei şi calităţii unui ecran. LG şi-a asumat rolul de pionier al tranziţiei de la ecranul plat la cel curbat. Structura unui ecran OLED permite îmbunătăţiri majore în materie de formă şi design. Incredibil de subţire, televizorul OLED de la LG nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum, integrându-se perfect în decorul oricărui cămin.

 

LG 55EA975V OLED Curved Swarovski Crystals TV

LG 55EA975V OLED Curved Swarovski Crystals TV

Realizat împreună cu faimosul producător austriac de cristale, acest televizor reprezintă îmbinarea perfectă între culorile perfecte oferite de către tehnologia OLED și cristalele de calitate Swarovski.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul