Ce parere aveti despre Telekom TV Interactiv?

Telekom Romania lanseaza noi abonamente, gratuitati si functionalitati de la luna la luna. A sosit momentul pachetului Telekom TV Interactiv. Pachetul Telekom TV Interactiv îţi oferă cea mai bogată experienţă TV direct la tine acasă! Îţi poţi înregistra competiţiile sportive preferate, poţi vedea emisiuni în reluare sau închiria filme, salva in Cloud, ai parte de un ghid TV intuitiv, Picture in Picture, şi îţi poţi ordona canalele favorite după bunul plac. Toate acestea intr-un pachet integrat de servicii de televiziune, telefonie mobila inclusiv cu internet 4G, precum si telefoane, laptopuri si televizoare smart gratuite sau la preturi reduse in rate.

Oferta evoMAG Televizoare Smart

Meniul cu interfaţă intuitivă. Noul meniu Telekom TV Interactiv are o interfaţă prietenoasă şi intuitivă cu ajutorul căreia poţi naviga cu uşurinţă printre opţiunile serviciului, alegând-o pe cea care te interesează. Vrei să te uiţi la programele preferate oriunde şi oricând? Acum poţi înregistra în Cloud emisiunile, filmele şi competiţiile sportive favorite şi apoi poţi sã le vezi oricând, pe televizor sau pe orice dispozitiv asociat contului tãu Telekom TV, fără a mai avea nevoie de alte dispozitive de stocare. Vestea bună este că înregistrările tale ramân în contul tău timp de trei luni şi le poţi revedea de câte ori vrei, poţi pune pauză sau derula. Poţi înregistra orice emisiune sau competiţie marcată cu simbolul de înregistrare în Ghidul TV, iar lista ta de înregistrări poate fi accesată şi direct de pe telecomandă, cu butonul List.

Se intamplă să mai ratezi câte un episod din serialul preferat? Atunci noua funcționalitate a serviciului Telekom TV Interactiv care îți oferă acces la programele TV difuzate cu până la o săptămână în urmă este recomandat pentru tine. Este gratuit și automat, așa că nu trebuie să te ocupi tu de înregistrare. Opțiunea se poate folosi accesând în trecut ghidul electronic de programe şi selectând de acolo emisiunea a cărei difuzare s-a încheiat. În plus, conţinutul deja difuzat va putea fi accesat şi din meniul principal, selectând icon-ul Arhivă TV şi navigând apoi doar în lista de canale, fiecare dintre acestea având ultimele şapte zile disponibile pentru a revedea programele TV. Această funcționalitate este disponibilă numai pentru anumite canale şi emisiuni, marcate cu simbolul Arhivă TV în ghidul de programe.

Cu serviciul Video on Demand (Video la cerere) ai posibilitatea de a închiria legal filme direct de acasă, atât în sistem pay-per-view cât şi sub formă de pachete de conţinut: filme, documentare, desene animate etc. Există trei modalităţi prin care pot fi achiziţionate pachetele de conţinut (disponibile şi pe PC, tabletă, smartphone prin serviciul Telekom TV Web&Mobile)
• online, activând opţiunea din Telekom MyAccount
• prin apel telefonic la 1234
• direct din Magazinele Telekom şi cele Partenere

In ghidul electronic de programe TV găsesti informaţii despre programele TV, ora la care se difuzează, durata lor, dar şi o scurtă descriere a acestora prin apăsarea butonului i (Info). Ghidul TV se poate consulta apăsând butonul GUIDE de pe telecomandă sau selectând pictograma Ghid TV din Meniu. Ghidul tău are acum un design nou, intuitiv, în care se va putea naviga cu usurinţă prin programele preferate, se vor putea programa înregistrări sau mesaje de reamintire şi se va accesa uşor conţinutul din Arhiva TV. Pentru o navigare mai uşoară în lista de canale se pot configura liste personalizate cu canalele preferate de fiecare membru al familiei, se poate schimba ordinea acestora şi se pot redenumi.

Cu Telekom TV Interactiv ai disponibila o funcţie pentru înregistrarea emisiunilor preferate. Prin apăsarea butonului ‘REC’ din partea de jos a telecomenzii poţi începe înregistrarea programului pe care îl vizionezi în acel moment sau poţi programa înregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioară. Lista ta de înregistrări poate fi accesată direct de pe telecomandă, cu ajutorul butonului ‘List’. Telekom TV Interactiv îţi oferă posibilitatea de a primi o notificare pentru un eveniment selectat pentru vizionare chiar înainte de începerea lui, precum şi comutarea rapidă pe canalul pe care se difuzează o emisiune rezervată de tine. Mai mult decat atat, vrei să vezi o emisiune sau un film dar nu iti mai aminteşti canalul TV care transmite emisiunea sau filmul? Vrei să cauţi o emisiune după numele actorului sau după un singur cuvânt din titlul filmului? Cu opţiunea „Căutare” poţi căuta emisiunea sau filmul dorit, indiferent dacă iţi aminteşti doar titlul, actorii sau câteva litere din descrierea programului TV, prin accesarea meniului Căutare din meniul principal.

Picture in picture. Cu această opţiune poţi vedea simultan două canale TV diferite. Aşa că dacă gusturile în familie sunt împărţite, îi poţi mulţumi pe toţi: unul dintre cele două canale poate fi văzut pe tot ecranul, celălalt într-o fereastră mai mică, activata cu ajutorul butonului ’PIP’ de pe telecomandă. În plus, cu butonul verde de pe telecomandă poţi muta instant fereastra mai mică în orice colţ al ecranului tău.

Oferta Telekom TV Interactiv | Echipamente in Rate la Telekom

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *