REVIEW Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400, 4K Ultra HD

evomag.ro

Review Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6400, 4K Ultra HD. De mai mulţi ani s-a observat o creştere a diagonalei medii a televizoarelor din livingul europenilor. Nu mai este suficient un televizor cu diagonala de 82 de cm, şi părerea noastră este că acest fapt nu se datoreaza unor spaţii de locuit mai mari, ci pentru că, odată cu revoluţia televizoarelor cu capabilităţi de rezoluţie 4K, putem păstra şi îmbunătăţii imagini foarte detaliate la televizoare cu diagonale din ce în ce mai mari. Iar dacă diagonala de 48 de inch nu vi se pare suficient de mare, este bine de ştiut că această serie 6 de televizoare smart de la Samsung (JU6400) a fost lansată în 7 diagonale, de la 40 de inch (101 cm) şi până la 75 de inch, Samsung Smart TV UE75JU6400W de 189 cm.

În ceea ce priveşte diagonala recomandată (şi cel mai des cumpărată de altfel) pentru un living de dimensiuni medii, televizoarele cu diagonala de peste 120cm (sau 48 de inch) au devenit un standard. Iar faptul ca de la o distanta de aproximativ 3 metri de acest televizor puteţi cu uşurinţă să vedeţi diferenţa între rezoluţia 4K şi cea Full HD este un mare plus in opinia noastra, pentru că nu veţi avea un televizor cu diagonală mică ce face conţinutul 4K insesizabil, şi în acelaşi timp, nu veţi fi nevoit să alocaţi un întreg perete pentru un televizor cu diagonală mai generoasă, ce are şi un preţ exponenţial mai mare, sau nu ar fi recomandat unui living normal dintr-un apartament mediu.

Lista de preturi Televizoare Samsung

Televizorul LED Smart de 121 cm, 48JU6400, 4K Ultra HD de la Samsung este un model recomandat tuturor celor care doresc tehnologia de astazi fara sa plateasca un pret ce nu aduce o plusvaloare sau o utilitate suplimentară in viaţa de zi cu zi. Este de altfel modelul cel mai cumpărat de consumatorii de media ce sunt încă sceptici de performanţele vizuale şi plusurile tehnologiei ecranului curbat.

 

Mai multe păreri, fotografii şi informaţii Samsung TV 48JU6400 vei găsi aici

 

Părerea noastră este că Smart TV-ul Samsung 48JU6400 este echipat cu tot ce aveţi nevoie să îl utilizaţi in urmatorii ani, rezolutie 4K Ultra HD ajunsă deja la maturitatea tehnologică, sunetul surround 5.1 Dolby Digital in varianta Plus, posibilitati multiple de conectivitate, un procesor foarte puternic Quad-Core cu capabilităţi de decodare a noului standard de compresie din industria video HEVC dar şi ce iţi va oferi maximul sistemului de operare TV Samsung: Tizen UI.

Dacă am menţionat Dolby Digital Plus Surround 5.1, trebuie să completăm că sistemul de sunet al televizorului 48JU6400 este echipat cu 2 boxe a câte 10W reali (RMS) fiecare. Deşi sunetul redat este clar şi acustic, veţi putea profita la maximum de acest standard de sunet (Dolby Digital Plus Surround) prin achiziţionarea separată a unui soundbar Samsung. Cu un soundbar, televizorul tău Samsung 48JU6400 va fi complet, vei experimenta un nou nivel de claritate al sunetului, la calitate HD. Codecul HD ajuta la obtinerea unui sunet optim fara distorsiuni, un Soundbar fiind mixul perfect dintre un sunet performant si un design de lux, iar soundbar-urile Samsung au fost dezvoltate pentru a se potrivi perfect cu televizorul tau Smart Samsung (şi nu numai).

 

 

Televizorul Smart Samsung 48JU6400 4K Ultra HD vă oferă cea mai bună experienţă similară 3D pe un ecran plat, oferind imagini suprarealiste cinematice multumita tehnologiilor specifice Samsung precum Contrast Enhancer,  Micro Dimming Pro, Auto Motion Plus si Ultra Clear Panel. Iar faptul ca Samsung JU6400 „stie” standardul HEVC codec este un mare plus, practic, va primi pachete de date mai reduse ca si marime via internet, iar decodarea se face local. Părerea noastră este că nu veţi fi puşi în situaţia neplacută de a vă bloca conexiunea la internet în cazul în care vizualizaţi un film de la un serviciu online video-on-demand, televizorul 48JU6400 folosind mai puţină bandă de net pentru download-area informaţiilor ultra comprimate.

 

REVIEW Televizor LED Smart Samsung 121 cm 48JU6400 4K Ultra HD

REVIEW Televizor LED Smart Samsung 121 cm 48JU6400 4K Ultra HD

 

Dintre modelele de televizoare mai ieftine ale seriei a 6-a de la Samsung, 48JU6400 este televizorul cu cel mai bun indice de calitate a imaginii, PQI 900 (picture quality index), si, desi este un indice propriu Samsung ce nu poate fi comparat cu alte televizoare smart ale marcilor concurente, putem observa ca acesta este cel mai mare daca ne raportam la alte modele precum Samsung Smart 4K Ultra HD 48J6250 (PQI 800) sau chiar dublul indicelului Televizoarelor Full HD TV Samsung 58J5500 (400) sau Samsung Full HD 48JU6000 (600).

 

Chiar daca contintul 4K inca nu este majoritar in online (ba chiar inexistent in retelele de televiziune clasice digitale), asta nu inseamna ca nu puteti profita de un televizor cu rezolutie 4K. Lasand la o parte posibilitatea de a prelua filmele si serialele serviciilor de continut media precum cele de la Amazon, Netflix sau localele seeNow si Voyo, datorită motorului grafic UHD de la Samsung, veți putea viziona continutul procesat de acest televizor la o calitate a imaginii suficient apropiata de standardul 4K , astfel incat sa simtiti diferenta fata de un Full HD.

 

Tehnologia Samsung inovatoare Super Resolution Scaling în 4 etape este de asemenea prezentă în cazul televizorului Samsung 48JU6400 şi îmbunătățește calitatea transmisiunii emisiunilor TV și filmelor, precum și pe cea a conținutului la cerere și a altor tipuri de imagini. Această înseamnă că, pe lângă faptul că procesează sursele UHD la rezoluția ultraclară 4K, poate chiar să convertească un conținut cu rezoluție redusă până la un nivel de claritate care este aproape la fel ca cel UHD. Iar conţinutul este uşor de redat acum cu ajutorul funcționalității ConnectShare Movie, prin care vă puteţi conecta cu uşurinţă televizorul 48Ju6400 la un stick de memorie USB, la un hard disk extern sau la o tableta, beneficiind astfel instantaneu de filmele, fotografiile sau muzica la calitate superioară stocată pe dispozitivele externe.

 

Lista de preturi Televizoare Samsung

 

Datorită televizorului inteligent LED Samsung Smart 48JU6400 cu diagonală de 121 cm şi rezoluţie 4K Ultra HD,  vă puteți bucura de o largă varietate de conținut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi, conectat surse diverse precum stickuri USB, hard disk-uri externe, telefoane mobile şi tablete, internetul, media playere sau camere foto.

 

Pret mai mic si Tastatura Wireless Cadou in ofert Samsung 48JU6400, 4K Ultra HD la eMAG

Pret mai mic si Tastatura Wireless Cadou in ofert Samsung 48JU6400, 4K Ultra HD la eMAG

Dacă am compara diferitele modelele de televizoare Samsung cu diagonala de 48 de inch disponibile în magazinele online româneşti, vom observa ca pentru un preţ mai mare în medie cu 20% veţi beneficia de câteva caracteristici şi specificaţii tehnice care fac diferenţa în ceea ce priveşte experienţa de vizionare, precum Dolby Surround 5.1 în varianta Plus, un port HDMI suplimentar pentru transfer mai rapid de informatie, Ultra Clear Panel, care minimizează efectul de reflexie a ecranului respingand scurgerile de lumina ambientala pe ecran, un sistem global de reglare a intensității luminoase pentru lumina de fundal a LED-urilor.  dar si tastatura wireless Samsung VG-KBD1000 a cărui preţ achiziţionată separat ar fi de 368 lei. (Oferta este limitată în timp şi o găsiţi aici: promotia 48JU6400 Smart TV Samsung).

In concluzie, părerea noastră este că nu veţi fi dezamăgiţi (ba dimpotrivă) de modelul Samsung de 48 de inch din seria 6400, ţinând cont de faptul că înglobează tehnologiile ultimului an în condiţiile în care preţul acestuia a scăzut foarte mult în ultima perioadă datorită lansărilor de modele high-end precum cele din seria Samsung Smart SUHD TV. Chiar dacă nu putem afirma că Samsung 48JU6400 este televizorul perfect (chiar nu ştim dacă ar exista un asemenea televizor), având în vedere în general dimensiunea ecranului, prețul, calitatea şi brandul Samsung dar şi caracteristicile de top, părerea noastră este că modelul Smart Samsung 4K TV 48JU6400 este unul ce ar putea cu succes să vă îmbunătăţească experienţa de vizualizare, să vă aducă confortul unui device smart, şi montat pe perete (sau pe stand) să domine zona dedicată mediei din living-room-ul dvs. Mai multe păreri, fotografii şi informaţii despre Televizorul Samsung 48JU6400 vei găsi aici.

Lista de preturi Televizoare Samsung

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul

OFERTA SAPTAMANII!40% Reducere la Televizoarele Smart Samsung

Profita de oferta exceptionala de reduceri de pret la Televizoare Smart Samsung. Preturi reduse cu 56% la modelele anului 2017 si cu 50% la multe alte modele de televizoare Samsung din gama 2018! Samsung lichideaza stocurile!

Vezi Oferta