Reduceri reale la Televizoarele Smart de Black Friday 2015 la eMAG

evomag.ro

eMAG anunta reduceri medii de 35% de Black Friday 2015, spune cu fermitate ca discount-urile sunt reale si promite ca nu vor mai exista clienti care sa-si vada abia la Craciun produsele. eMAG are asteptari foarte mari de la ziua de Black Friday, sperand sa vanda 650.000 de produse in valoare de peste 200 milioane lei. Compania admite ca anul trecut livrarea a durat peste sase zile la 10% dintre comenzi, iar unii nu au primit produsele nici dupa o luna. In 2015 eMAG a inceput inca din aprilie discutiile cu curierii si angajeaza 400 de oameni doar pentru a gestiona activitatile de Black Friday. 

reduceri reale de preturi la televizoare smart 4k si curbate la eMAG Black Friday 2015

Reduceri reale de preturi la Televizoare Smart eMAG Black Friday 2015

eMAG va tine Black Friday 2015 pe 20 noiembrie, cu o saptamana inainte de data din SUA. S-a ales data de 20 noiembrie pentru ca majoritatea clientilor sa isi primeasca pana la 1 decembrie produsele, mai ales ca in perioada Zilei Nationale nici curierii nu lucreaza si multi clienti sunt in vacanta. eMAG promite ca va livra intre 21 si 29 noiembrie. Black Friday 2015 la eMAG va incepe dimineata, insa ora nu a fost comunicata (anul trecut a inceput putin dupa ora 6.00). Smartphone-ul este produsul care se va regasi cel mai mult in oferta (60.000 de unitati), televizoarele smart fiind pe locul secund la volume in categoria electronice, (17.000 unitati) dintre care multe modele vedeta vor fi televizoarele curbate dar si televizoarele smart 4K.

Seful eMAG admite ca lucrurile nu au mers excelent de Black Friday in 2014: „Pentru unii clienti am dat-o in bara si nu am livrat in sase zile. Pentru 10% din clienti nu am respectat promisiunea si de fapt unii nu si-au primit produsele nici pana la Craciun”, spune seful companiei care promite ca anul acesta nu se va mai intampla asta.

eMAG estimeaza ca va termina anul 2015 cu un business de peste 450 milioane euro (din care 360 mil. euro in Romania), numarul de angajati depasind 2.000. In a doua jumatate a anului viitor se va lansa eMAG Polonia, iar in Bulgaria si Ungaria compania are business-uri in puternica dezvoltare, cu cifre anuale de vanzari de 45 milioane euro, respectiv 44 milioane euro. Nu sunt planuri de lansare a unor categorii cu totul noi, pentru ca exista aproape toate pe eMAG, insa ar fi loc in subcategorii (de exemplu instrumente muzicale sau anticariat), a declarat CEO-ul companiei eMAG, Iulian Stanciu.

Discutiile cu furnizorii au inceput acum noua luni, iar cele cu companiile de curierat, acum sase luni. eMAG a avut 100 de oameni care au negociat reducerile cu furnizorii care au adus si ei o parte din bugetele investite in total in reduceri. eMAG promite ca jumatate din produsele listate vor fi la pret redus. eMAG promite reduceri medii de 35%, si ca va vinde de peste 205 milioane lei de Black Friday, ceea ce inseamna cam o zecime din vanzarile anuale ale eMAG. Ca si numar de produse, anul trecut a vandut 500.000, iar anul acesta asteptarea este sa se treaca de 650.000 de produse vandute. Conducerea magazinului eMAG preconizeaza ca in toata piata romaneasca de retail vanzarile de Black Friday 2015 vor totaliza un miliard de lei.

(P) Vezi si Smart TV-urile la Altex

eMAG va tine Black Friday 2015 pe 20 noiembrie, cu o saptamana inainte de data din SUA. S-a ales data de 20 noiembrie pentru ca majoritatea clientilor sa isi primeasca pana la 1 decembrie produsele, mai ales ca in perioada Zilei Nationale nici curierii nu lucreaza si multi clienti sunt in vacanta. eMAG promite ca va livra intre 21 si 29 noiembrie. Vezi ce televizoare smart ieftine vor fi si mai ieftine si intra la eMAG de Black Friday 2015

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe
OFERTA SAPTAMANII!40% Reducere la Televizoarele Smart Samsung

Profita de oferta exceptionala de reduceri de pret la Televizoare Smart Samsung. Preturi reduse cu 56% la modelele anului 2017 si cu 50% la multe alte modele de televizoare Samsung din gama 2018! Samsung lichideaza stocurile!

Vezi Oferta