Pret redus la Smart LED LG 40UF7787 4K Ultra HD!

evomag.ro

Pret redus la Smart LED LG 43UF7787 4K Ultra HD. Atat de redus incat se pare ca s-a ajuns la o aberatie: Pretul modelului LG 43UF7787 cu diagonala de 43 de inch (109 cm) este mai ieftin decat cel al modelului Smart TV LG 40UF7787 de 101cm si la jumatatea pretului Smart LED LG 55UF7787 4K UltraHD de 138cmIn plus, vei beneficia de livrare gratuita si garantie 2 ani de zile!

Info, Rating si Pret Smart TV LG 40UF7787

  • LG Electronics ofera prin cele 3 modele 40UF7787, 43UF7787 si 55UF7787 preturi foarte accesibile pentru toti cei care doresc un televizor performant din generatia 2015 si cu rezolutie 4K. Ceea ce impresioneaza in primul rand la televizoarele din aceasta serie este partea hardware (procesor Quad-Core), mult imbunatatita fata de modelele din seria anterioara. Noile paneluri EDGE LED par sa fi rezolvat problema iluminarii neuniforme, argumentul primordial contra achizitionarii unui televizor LED 4K, o tehnologie inca nematurizata. Imaginile se vad incredibil de clar, la o calitate excelenta, si asta datorita tehnologiilor Micro Pixel Control, Tru ULTRA HD Engine, 24p Real Cinema si Ultra Luminance; rata de refresh este de 100 Hz, cu TruMotion de 200 Hz. LG 43UF7787.
  • LG Smart TV cu webOS 2.0, simplifică totul şi elimină toate obstacolele care vă împiedicau în trecut să vă bucuraţi de un divertisment de calitate, începând cu modul de setare şi terminând cu experienţa de vizionare.
  • Calitatea ULTRA a imaginilor se aliniază cu sunetul perfect. Un număr de 8,3 millioane de pixeli oferă o rezoluție de 4 ori mai mare decât rezoluția Full HD (înaltă definiție integrală).
  • Tehnologia IPS crează un unghi de vizionare mai larg și culori mai fidele realității. Combinați aceasta cu un sunet puternic și veți obține o experiență de vizionare mai reală ca oricând. Televizoarele inteligente marca LG beneficiază toate de interfața Smart Home, care vine cu un design îmbunătățit, oferind mai multă simplitate și mai multe posibilități de personalizare.
  • Cu modelele lor elegante şi rafinate, televizoarele LG sunt punctul de atracţie al oricărei încăperi. Datorită tehnologiilor brevetate şi caracteristicilor inovatoare, televizoarele LG cu LED sau OLED oferă detalii, culori şi contrast fără egal.
  • De la generaţia următoare de televizoare LED, 4K UHD sau 3D care oferă aceeaşi profunzime şi acelaşi realism ca şi un cinema 3D şi in plus conţinut nelimitat de internet sau conectivitati multiple de la consolele de jocuri la soundbar-uri, Surround Systems, tablete, smartphone-uri sau laptopuri, există câte un televizor Smart LG pentru fiecare încăpere din locuinţa dv. Montaţi-le pe perete sau aşezaţi-le pe un centru media. Toată lumea va fi încântată de funcționalitatea deosebită, de puterea şi de stilul televizoarelor LG.
  • Televizorul Smart LG LED 40UF7787 este in momentul de fata la cel.ro, insa merita sa incercati marea cu sarea vizualizand oferta Flanco, eMAG, evoMAG sau marketonline.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul

OFERTA SAPTAMANII!40% Reducere la Televizoarele Smart Samsung

Profita de oferta exceptionala de reduceri de pret la Televizoare Smart Samsung. Preturi reduse cu 56% la modelele anului 2017 si cu 50% la multe alte modele de televizoare Samsung din gama 2018! Samsung lichideaza stocurile!

Vezi Oferta