Parteneriat Media HiTech intre producatorul de televizoare LG si Netflix

evomag.ro

Producatorul de televizoare LG a anunțat la deschiderea CES 2016 că a încheiat un parteneriat global cu Netflix, cu scopul facilitării expansiunii rețelei dincolo de piețele unde este deja prezentă (Americi, Europa de Vest, Australia, Noua Zeelanda și Japonia). De altfel, Netflix a anunţat că îşi extinde operaţiunile în 2016 pe întreg mapamondul, cu excepţia Chinei (datorită unor formalităţi de licenţiere). Evident România nu putea fi ocolită şi de data aceasta de acest provider de conţinut premium, abonamentele au preturi foarte avantajoase, poate fi testat si gratuit, am scris despre acest lucru aici: Netflix în Romania.

 

Parteneriat Media HiTech intre producatorul de televizoare LG si Netflix

Parteneriat Media HiTech intre producatorul de televizoare LG si Netflix

 

Această expansiune va aduce o gamă extinsă de conținut de înaltă calitate, inclusiv seriale 4K HDR, pentru mai multe piețe din Asia, Orientul Mijlociu și Europa. LG a fost ales ca partener Netflix principal la nivel global datorită calității superioare a imaginii și a performanței aduse în industria televizoarelor Smart, dar și în experiența de vizualizare a Netflix. La momentul lansării, LG și Netflix își vor combina eforturile pentru a oferi acces prepaid pentru serviciile Netflix.

 

Netflix a fost lansat în 1998 ca serviciu de închiriere de DVD-uri, dar a devenit in timp unul dintre cei mai mari furnizori de video on demand. Netflix are o capitalizare de piata de peste 46 miliarde dolari, iar actiunile au crescut in 2015 cu 140%. Printre apreciatele seriale originale Netflix se numără House of Cards, Game of Thrones, Bloodline, Daredevil, Orange is the New Black și Sense8. De altfel, compania plănuiește să ofere membrilor săi la nivel global și varianta refăcută în HDR a serialului Marco Polo.

 

În cadrul International Consumer Electronics Show (CES) 2016, care a avut loc în Las Vegas între 6 și 9 ianuarie, vizitatorii standului LG (#8204 Central Hall, Las Vegas Convention), au avut oportunitatea să vizioneze un clip special 4K HDR din serialul Daredevil, pregătit pentru tehnologia Dolby Vision™. Netflix a felicitat LG pentru gama de televizoare 4K HDR OLED, care oferă cele mai profunde nuanțe de negru, cel mai bun contrast și cele mai vibrante culori, aspecte care oferă o experiență extraordinară pentru conținutul Netflix.

„Parteneriatul nostru global cu LG va permite iubitorilor de divertisment din întreaga lume să descopere și să se bucure de Netflix,” a declarat Scott Mirer, vice președinte pentru relații cu partenerii din cadrul Netflix. „Ne bucurăm de oportunitatea de a pune la dispoziția membrilor noștri cea mai avansată tehnologie care le permite vizionarea serialelor lor preferate în 4K și HDR.”

 

(P) Oferta de Televizoare LG la CEL.ro

 

„Parteneriatul global cu cel mai important furnizor de conținut din lume, Netflix, este un motiv de bucurie pentru noi,” a declarat Brian Kwon, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company. „Din punctul nostru de vedere, LG continuă să își dedice resursele pentru tehnologiile de imagine și audio, cu scopul de a oferi consumatorilor din întreaga lume o experiență 4K și HDR superioară. Prin adoptarea celor mai noi tehnologii, LG va fi în continuare un lider pe piața mondială de televizoare premium.”

 

Odată cu intrarea Netflix în România, a doua piaţă ca mărime din Europa de Est (CEE) şi prima piaţă din grupul ţărilor din Sud Estul Europei (SEE), să sperăm că vom avea parte de avantajele si beneficiile competiţiei crescute şi să atragem noi provideri de servicii de conţinut media online precum Amazon 4K Prime sau Hulu. Pentru că până la urmă nu putem fi toţi spectatori Românii au Talent sau Las Fierbinţi, iar dacă tot tehnologia televizoarelor 4K a pătruns rapid (şi destul de ieftin am putea spune după doar un an de la lansarea modelelor din 2015) cred ca merităm şi conţinut de calitate pentru aceste televizoare premium.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul

OFERTA SAPTAMANII!40% Reducere la Televizoarele Smart Samsung

Profita de oferta exceptionala de reduceri de pret la Televizoare Smart Samsung. Preturi reduse cu 56% la modelele anului 2017 si cu 50% la multe alte modele de televizoare Samsung din gama 2018! Samsung lichideaza stocurile!

Vezi Oferta